De website voor jouw etherische olie
Tevreden klanten
Wat klanten zeggen
Gerda Elderman

Sinds dag 1 ben ik onwijs tevreden over de producten en begeleiding/adviezen van Samantha. Wij kennen elkaar van instagram en direct een hele fijne en warme klik omdat we beide een kindje hebben in de zelfde leeftijd met veel zorgbehoefte.
Door Samantha ben ik terecht gekomen in de wereld van etherische oliën en heb al vele positieve ervaringen door haar. Steun in moeilijke tijden, stress beheersing, slaap ondersteuning, weerstand oppeppers, noem naar op.
Ga vooral zo door lieve Samantha ♡

Bekijk meer
4 maanden geleden
Lynn Kummer

In oktober 2022 kwam ik in contact met Samantha over de wereld van etherische oliën. Mijn zoontje was toen 8 maanden en deed alleen maar hazenslaapjes. Ook was het (en is het nog steeds) een heel gevoelig mannetje die snel overprikkeld is. Samantha raadde mij aan om de Safe & Secure te proberen. Ik merkte dat mijn zoontje hier goed op reageerde. Er kwam meer innerlijke rust. Vandaag de dag gebruik ik het nog steeds en voor het slapen gaan Slaap Schaapje. Toen ik merkte dat mijn zoontje goed reageerde op etherische oliën, ben ik het zelf ook gaan gebruiken. Overdag gebruik ik onder andere de HSP-set of doe ik een opbeurende olie in de diffuser (bijvoorbeeld de Energy Mama). In de avonduren ga ik altijd voor een ontspannende olie in de diffuser en de Rust in je hoofd roller smeer ik op mijn polsen. De lavendelolie is mijn favoriet! Deze combineer ik bijvoorbeeld met kaneelschors olie, of de High Immune als ik me niet zo fit voel. Ik merk echt dat ik sneller in slaap voel en minder lig te malen in mijn bed. Ik gebruik de etherische oliën tegenwoordig zelfs in het huishouden omdat ik geen chemische troep meer wil gebruiken.
Samantha is een kei in haar vak en echt een mensen mens. Je kunt met alle vragen bij haar terecht en ze geeft echt advies op maat. Inmiddels ben ik een trouwe, vaste klant geworden.

Bekijk meer
4 maanden geleden
Jenny Lankreijer

Al jaren ben ik trouw fan van @highend4u
Iedereen die het wil horen, of misschien ook niet! Bestook ik met mijn positieve verhalen over Samantha en d’r olietjes!

Geloof erin of niet, maar ik ben overtuigd! Maakt niks uit wat mijn situatie is! Maar Samantha helpt mij! Ik mag altijd appen, en haar advies voor mij of mijn kinderen is altijd top!

Zelfs mijn moeder kon ze op afstand een passend olietje aanbieden, de earth roller was perfect passend!

Toen ik na het overlijden van mijn moeder niet meer sliep, adviseerde ze mij om de no stress roller te rollen voor het slapen!

Sindsdien, ligt de roller onder mijn kussen en slaap ik weer goed! Ik ben eindelijk na weken onrust weer volledig uitgerust met opstaan!

En niet alleen de passende adviezen op afstand! In tijd van chaos en stress belde ze mij privé! Condoleerde mij en stuurde een kaartje! Zo’n warm gevoel!

Ga zo door meid! Ik ben je grootste fan!
Oké, op je gezin na dan! 😘

Bekijk meer
5 maanden geleden
milena mooij

Al enkele jaren geleden ben ik klant geworden bij Samantha. Zij heel veel kennis en ervaring over de etherische oliën. Heel fijn om bij haar klant te zijn.

Bekijk meer
1 maand geleden
Tinie Honders

Samantha heb ik onlangs leren kennen en omdat ik bezig ben met zelfontwikkeling heb ik een sessie met haar gedaan. Na de sessie kreeg ik een verslag met tips van Samantha. Ik heb toen een diffuser en een olie bij haar gekocht en ik ben er zo blij mee. Ik kan meer gefocust werken en merk dat ik mij fijner voel. Echt heel blij dat ik Samantha heb leren kennen!

Bekijk meer
1 maand geleden
Angela Vugts

Per toeval kwam ik met Samantha in aanraking en zo ook met haar etherische oliën. Zo heeft ze mij onder andere de Epic Long balsem aangeraden. Zo blij mee, hier in huis noemen ze dit "de beste aankoop ever". Mocht je ergens "last" van hebben, neem vooral contact op met haar om samen te kijken waar jij mee geholpen kan worden. Haar advies is meer dan waardevol!

Bekijk meer
1 maand geleden

Jouw review helpt mij enorm

Als kleine onderneming vind ik het erg belangrijk dat mijn klanten tevreden zijn.
Ook als je niet tevreden bent, hoor ik dat natuurlijk graag zodat ik het kan verbeteren.

Highend4u is een website voor iedereen die op zoek is naar een natuurlijke lifestyle, inspiratie, creatie en duurzaamheid.
Ik ben hier, om je persoonlijk te begeleidien in de wereld aromatherapie.


Inmiddels heb ik al veel tevreden klanten mogen helpen aan een passende etherische olie.

Webwinkel keurmerk

Een webshop keurmerk is een keurmerk die aangeeft dat een webshop betrouwbaar is en garant staat voor een bepaalde service.
Er zijn tegenwoordig steeds meer webshops in omloop en veel van deze webshops zijn in het bezit van een webshop keurmerk.
Om als webshop eigenaar één van de vele keurmerken te bemachtigen, moet je webshop aan een aantal voorwaarden voldoen.

Ik heb op 17 mei 2022 dit keurmerk behaald

Jij zou mij erg helpen door een review hier achter te laten

“ Hoi Samantha ik las net je mail en wilde reageren. Ik merk wel dat de roller mij wel iets van rust geeft. Bij Kyan werkt tot nu toe het egeltje volgens mij goed vandaag even vergeten maar bijvoorbeeld zaterdag met zo’n drukke dag ging het goed. Vooral de korfbal waar hij veel prikkels krijgt. Tijd voor mezelf nemen vind ik nog steeds wat lastig in te plannen. Vandaag voor het eerst dat wel gedaan even lekker onder de douche terwijl kyan een middagje bij oma was.”

Debbie

“Die HSP lijn voor kinderen is echt fantastisch.Voorheen als we ergens geweest waren waar het druk of veel prikkels waren was het huilen/boos bij thuiskomst.
Het emmertje is al vol. Nu sprayen we de meisjes van te voren in wat een verschil! En wat een rust bij thuiskomst, de scherpe randjes zijn weg. Echt goud waard! ”

Loes