De website voor jouw etherische olie
Tevreden klanten
Wat klanten zeggen
Manon Oosterbroek

Samantha helpt je ontzettend goed bij alles wat je nodig hebt, ze stelt ook vragen om zo een passende olie voor je te vinden. Echt een top service en de oliën zijn ook nog eens geweldig.

Bekijk meer
1 maand geleden
Gerda Elderman

Sinds dag 1 ben ik onwijs tevreden over de producten en begeleiding/adviezen van Samantha. Wij kennen elkaar van instagram en direct een hele fijne en warme klik omdat we beide een kindje hebben in de zelfde leeftijd met veel zorgbehoefte.
Door Samantha ben ik terecht gekomen in de wereld van etherische oliën en heb al vele positieve ervaringen door haar. Steun in moeilijke tijden, stress beheersing, slaap ondersteuning, weerstand oppeppers, noem naar op.
Ga vooral zo door lieve Samantha ♡

Bekijk meer
2 maanden geleden
Yanick Kola-Zappeij

Nadat in 2022 onze zoon geboren was en hij een enorme huilbaby bleek waren wij ten einde raad. We hadden een hooggevoelige peuter rondlopen en een huilbaby. Na heel wat gesprekken met Samantha te hebben gevoerd heb ik een heleboel verschillende producten besteld. Oliën, sprays en rollers. En hoe sceptisch ik ook was. Het heeft hier zo veel goed gedaan! Ik ben zo blij en dankbaar dat Samantha in mijn leven is gekomen. Inmiddels is het een routine geworden in ons huis. Het gebruiken van walvisje voor onze dochter aan het einde van de dag. Als onze zoon een driftbuitje krijgt de aurarescue. Zelf ben ik fan van de palo santo spray heerlijk begin van de dag. Kortom een heel blij gezin hier!!!!

Bekijk meer
2 maanden geleden
Lynn Kummer

In oktober 2022 kwam ik in contact met Samantha over de wereld van etherische oliën. Mijn zoontje was toen 8 maanden en deed alleen maar hazenslaapjes. Ook was het (en is het nog steeds) een heel gevoelig mannetje die snel overprikkeld is. Samantha raadde mij aan om de Safe & Secure te proberen. Ik merkte dat mijn zoontje hier goed op reageerde. Er kwam meer innerlijke rust. Vandaag de dag gebruik ik het nog steeds en voor het slapen gaan Slaap Schaapje. Toen ik merkte dat mijn zoontje goed reageerde op etherische oliën, ben ik het zelf ook gaan gebruiken. Overdag gebruik ik onder andere de HSP-set of doe ik een opbeurende olie in de diffuser (bijvoorbeeld de Energy Mama). In de avonduren ga ik altijd voor een ontspannende olie in de diffuser en de Rust in je hoofd roller smeer ik op mijn polsen. De lavendelolie is mijn favoriet! Deze combineer ik bijvoorbeeld met kaneelschors olie, of de High Immune als ik me niet zo fit voel. Ik merk echt dat ik sneller in slaap voel en minder lig te malen in mijn bed. Ik gebruik de etherische oliën tegenwoordig zelfs in het huishouden omdat ik geen chemische troep meer wil gebruiken.
Samantha is een kei in haar vak en echt een mensen mens. Je kunt met alle vragen bij haar terecht en ze geeft echt advies op maat. Inmiddels ben ik een trouwe, vaste klant geworden.

Bekijk meer
2 maanden geleden
Jenny Lankreijer

Al jaren ben ik trouw fan van @highend4u
Iedereen die het wil horen, of misschien ook niet! Bestook ik met mijn positieve verhalen over Samantha en d’r olietjes!

Geloof erin of niet, maar ik ben overtuigd! Maakt niks uit wat mijn situatie is! Maar Samantha helpt mij! Ik mag altijd appen, en haar advies voor mij of mijn kinderen is altijd top!

Zelfs mijn moeder kon ze op afstand een passend olietje aanbieden, de earth roller was perfect passend!

Toen ik na het overlijden van mijn moeder niet meer sliep, adviseerde ze mij om de no stress roller te rollen voor het slapen!

Sindsdien, ligt de roller onder mijn kussen en slaap ik weer goed! Ik ben eindelijk na weken onrust weer volledig uitgerust met opstaan!

En niet alleen de passende adviezen op afstand! In tijd van chaos en stress belde ze mij privé! Condoleerde mij en stuurde een kaartje! Zo’n warm gevoel!

Ga zo door meid! Ik ben je grootste fan!
Oké, op je gezin na dan! 😘

Bekijk meer
4 maanden geleden
Mandy Ho-Tam-Chay

Zoals een dag als vandaag 26/11 verjaardag van me zoontje hij is vandaag 1 jaar geworden had hij heel veel prikkels eerst kwam 2 pieten langs en daar achteraan kwamen de visite het was gezellig maar het is teveel en weinig slaap vanaf 8:00 vanmorgen niet meer geslapen normaal slaapt hij nog 2 x overdag. De eerste keer dat ik hem weg had gelegd was ik helemaal de Safe & Secure vergeten (niet zo slim van mij) nu net heb ik de Safe & Secure maar gebruikt en je merkt eigenlijk gelijk dat het helpt hij geeft zich gelijk helemaal over. Ben Samantha nog steeds super dankbaar dat ze met me mee denkt en je gelijk advies en der eerlijke mening geeft.

Bekijk meer
2 maanden geleden

Jouw review helpt

Als kleine onderneming vind ik het erg belangrijk dat mijn klanten tevreden zijn.
Ook als je niet tevreden bent, hoor ik dat natuurlijk graag zodat ik het kan verbeteren.

Highend4u is een website voor iedereen die op zoek is naar een natuurlijke lifestyle, inspiratie, creatie en duurzaamheid.
Ik ben hier, om je persoonlijk te begeleidien in de wereld aromatherapie.


Inmiddels heb ik al veel tevreden klanten mogen helpen aan een passende etherische olie.

Webwinkel keurmerk

Een webshop keurmerk is een keurmerk die aangeeft dat een webshop betrouwbaar is en garant staat voor een bepaalde service.
Er zijn tegenwoordig steeds meer webshops in omloop en veel van deze webshops zijn in het bezit van een webshop keurmerk.
Om als webshop eigenaar één van de vele keurmerken te bemachtigen, moet je webshop aan een aantal voorwaarden voldoen.

Ik heb op 17 mei 2022 dit keurmerk behaald

Jij zou mij erg helpen door een review hier achter te laten

“ Hoi Samantha ik las net je mail en wilde reageren. Ik merk wel dat de roller mij wel iets van rust geeft. Bij Kyan werkt tot nu toe het egeltje volgens mij goed vandaag even vergeten maar bijvoorbeeld zaterdag met zo’n drukke dag ging het goed. Vooral de korfbal waar hij veel prikkels krijgt. Tijd voor mezelf nemen vind ik nog steeds wat lastig in te plannen. Vandaag voor het eerst dat wel gedaan even lekker onder de douche terwijl kyan een middagje bij oma was.”

Debbie

“Die HSP lijn voor kinderen is echt fantastisch.Voorheen als we ergens geweest waren waar het druk of veel prikkels waren was het huilen/boos bij thuiskomst.
Het emmertje is al vol. Nu sprayen we de meisjes van te voren in wat een verschil! En wat een rust bij thuiskomst, de scherpe randjes zijn weg. Echt goud waard! ”

Loes